Denné špeciality  3.8. – 7.8.2020
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....6,00 € (s DPH), Polievka v cene jedla
V prípade alergií alebo vegetariánstva sa prihláste ako prví, vieme jedlá upraviť
Pondelok 
Polievka: Šampiónová so smotanou a tymiánom  (A: 1, 7)
Menu 1: Bourbon BBQ  bravčový steak s americkými zemiakmi a Caesar šalátom (A: 1,3 7)
Menu 2: Penné cestovina s lososom, hráškovými lúskami, cherry rajčinkami, štipkou cesnaku, olivovým olejom a maslom. (A: 1,)
Utorok
Polievka: Čínska kapustová so zeleninou a vajíčkom   (A: 3)
Menu 1: Zapečený kurací stehenný rezeň s cesnakovým maslom, šunkou a syrom na hráškovej ryži s mrkvovo jablkovým šalátom    (A:1, 7)
Menu 2: Bruschetta – Toskánsky pita chlieb zapečený s paradajkami, mladou cibuľkou, syrom a bazalkou s baby šalátikmi s talianskym vinaigrette  (A: 1,7)
Streda
Polievka: Cesnakový krém s krutónmi   (A: 1,7)
Menu 1: Pečené br. koleno na strapačkách – halušky, slanina a sudová kapusta   (A: 1 7)
Menu 2: Grilovaný Halloumi syr s bylinkami na melónovom gréckom šaláte s bataty hranolkami  (A: 1)
RETRO Štvrtok
Polievka: Fazuľová na sladko s údeným mäsom zeleninou a rezancami   (A:1 )
Menu 1: Retro Kotlíkový guláš s bravčovým, hovädzím a zemiakmi + chlieb a kofola či malé pivo (2dcl alko/nealko)  (A: 1,7)
Menu 2: Retro Ryba Deli tanier – s domácou treskou v majonéze, lahôdkovým parížskym šalátom a Bulharským feferónovým, trochou dneška – (s čerstvou zeleninou), s rožkom a kofolou.  Pre J.P.  (A: 1,3,4 )
Piatok
Polievka: Francúzska s mušličkami a pečeňovými haluškami  (A: 1,3 7)
Menu 1: Špaghetty Bolognese – talianska cestovinová klasika s mäsovo rajčinovou omáčkou a parmesán syrom -  Caesar šalát v miske na vyžiadanie  (A: 1,)
Menu 2: Paealla (ryža, ryby a morské plody) na Španielsky spôsob s čestvými rajčinami, červenou cibuľkou a olivami, s citónovou šťavou a olivovým olejom (A: 2,4,14)
XXL menu ( s pridaním množstva )  - alebo kombinácia menu 1 & 2  + 2,50 € 
 
Štastne Menu 3 - každý deň:  Záhradný alebo Caesar šalát + mäso jednotky
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
Fitness Menu 4 - každý deň:  Kuracie prsia / alebo /  Filet Lososa divého 
+ Ryža, Záhradný / alebo /  Caesar šalát K zahradnému šalátu dressing podľa výberu
 (Jogurtovo bylinkový, Malinový vinaigrette, Taliansky vinaigrette, Balsamico + olivový olej, Citrón + olivový olej)
 
+ 2dcl Ochutený Puregainss protein .... 1,00€    + Puregainss proteinová tyčinka .... 2,00€
OZNAM 
Otváracie hodiny do odvolania
Pondelok  -  Piatok 
11:00 – 15:00
> A’la Carte menu do odvolania nerobíme!
Dôležité informácie, týkajúce Denných špecialít :
Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia
  • Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť  šéf kuchára  cez obsluhujúci personál na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie
  •  Vo veľa prípadoch sa dá jedlo upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku, pre takúto úpravu kontaktujte chef-kuchára cez obsluhujúci personál
  • Okrem iného:  Výmena polievky  za malý záhradný šalát , Výmena prílohy (zemiaky,ryža, cestovina, bez zemiakov s väčším šalátom a pod. ) bez daľších poplatkov.
  • Vyššie uvedené zmeny žiadajte u obsluhujúceho personálu. Možnosť výmeny záleží od dostupnosti v daný deň.
  • Vaše zdravie a komfort je našou prioritou a satisfakciou.
  •  Alergénne  zložky sú uvedené v číslach - Zoznam alergénov je na zadnej strane jedálneho lístka. Ale! -  jedlá sú plánované  týždeň vopred a v daný deň môže byť jedlo modifikované a surovina zmenená a taktiež personál kuchyne zmenený a vy môžete byť ohrození. Šéf kuchár potvrdí v daný deň, že jedlo je (či nie je ) vhodné pre vašu konzumáciu pri vašej diete či alergii
Chef   J.G.Hotový

 

Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Dočasné zmeny prevádzkových hodín pre tento týždeň

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

od 20.5.2020 do odvolania bude reštaurácia otvorená iba obedy 

PON - PIA 11:00 - 15:00

Sobota iba akcie v medziach povolenia UVZSR

 Nedeľa zatvorené


Kontakt

Central Park restaurant

Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501

Vedúci prevádzky / Head Chef / Rezervácie akcií
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139