Denné špeciality  26.9. – 30.9.2022    
Otvaracie hodiny Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:00h)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....7.- € (s DPH), Polievka v cene jedla
Pokračovanie ponuky a dôležité informácie na strane 2 ! 
Pondelok 
Polievka: Lúskovo fazuľová na kyslo  (A: 1,7)
Menu 1: Dusené br. karé preliate vínnou Bordelaise omáčkou so strúhaným Eidam syrom na ryži s Caesar šalátom (A: 1,7)
Menu 2: Špaghetty Carbonara – tradičná talianska cestovina so slaninou,  parmesán syrom, vajíčkom, smotanou a vňaťou ( s cuketou miesto slaniny, pre bezmäsitú.verziu)
 (A: 1,3,7)
Utorok
Polievka: Zeleninový boršč s kyslou smotanou (A:,7)
Menu 1: Kurací Gyros zo stehien s tzatziki jogurtovou omáčkou na opekaných  zemiakoch s gréckym zeleninovým šalátom s olivami a balkánskym syrom  (A:,7)
Menu 2: Grillovaný pološtiepok na maxi rosti zemiakoch s ruským zeleninovým šalátom v majonéze a kyslej smotane na lollo liste  (A:,3,7) 
Streda
Polievka: Hrachová s údeným mäsom   (A: 1)
Menu 1: Pečená br. panenka s omáčkou na výber – Kôprová alebo Chrenová – s gevis knedľou (alebo varenými zemiakmi) – septembrová klasika  (A: 1,7)
Menu 2: Anna’s Pečená hliva ustricová s rukolou a rajčinkami , dochutené tymiánom a pyré pečeného cesnaku na ryži (A:)
Štvrtok
Polievka:  Francúzska so zeleninou, mušličkami a pečeňovými haluškami   (A: 1)
Menu 1: Br. Černohorský rezeň ( Novomestské národné jedlo,) - v poctivom zemiakovom cestíčku, so syrom a opekanými zemiakmi, červeným kapustovým šalátom, kúskom pomaranča pre oko a tatarskou omáčkou (A: 1,3 7)
Menu 2:  Ryžová kocka - prekladaná bylinková ryža s tuniakom, špenátom, zeleninou a preliata syrovou omáčkou so záhradným alebo caesar šalátom v miske  (A: 4,7)                          
Piatok
Polievka: Manhattan rybí chowder – hustá zeleninová s rybami a plodmi mora   (A:2,4)
Menu 1: Hemlagad (Domáci) Köttbullar - švédske mäsové guľky na zemiakovej kaši s brusnicami, hnedou omáčkou a škandinávskym uhorkovým šalátom   (A:3)
Menu 2: Pečený Losos divý s drveným korením a citrónom, preliate holandskou omáčkou na opekaných zemiakoch so zahradným šalátom s bylinkovým vinaigrette   (A:3,)             
Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov :)
XXL menu na club tanieri 30cm
 s pridaním množstva - alebo kombinácia menu 1 & 2  
+ 3,- € 
 
Pon. – Pia. (každý deň):
Polievka dňa +
Menu 3:
Mäso z jednotky + Záhradný alebo Caesar šalát
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
Menu 4:
Jedlá na objednávku – čakacia doba min 15min.
* Marinovaný Kurací prsný steak s gyros korením a tymiánovou gravy omáčkou
* Pečený Filet tresky tmavej s bylinovým korením a citrónom
* Grilovaný Halloumi syr s olivovým olejom a farebným korením
K menu 4 príloha obloha podľa výberu – Ryža, zemiaky, Záhradný šalát, Caesar šalát 
 
Dressingy k zahradnému šalátu:
Jogurtovo bylinkový, Taliansky vinaigrette, Grecky - olej, ocot, bylinky, Malinový vinaigrette, 
BO - Balsamico&olivový ol., Citrón + olivový ol.
Dezert:
Rezy - Podľa týždennej ponuky ................................................. 3.50 - €
 
Dôležité informácie
Tel. Objednávky na vyzdvihnutie „so sebou“ od 9:00 – 13:00 na tel. č. 0915 564 139
 
Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia
Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť  šéf kuchára  ako prví, cez obsluhujúci personál na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie – vo veľa prípadach vieme jedlá upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku
 
Výmena suroviny na jedálnom lístku vyhradená 
 
 
Zoznam alergénov
1. Obilniny obsahujúce lepok -  2. Kôrovce a výrobky z nich. -  3. Vajcia a výrobky z nich. - 4. Ryby a výrobky z nich. -  5.     Arašidy a výrobky z nich -  6.     Sójové zrná a výrobky z nich.  -  7.     Mlieko a výrobky z neho.  -  8.     Orechy . -  9.     Zeler a výrobky z neho.  -  10.  Horčica a výrobky z nej.  -  11.  Sezamové semená a výrobky z nich. -  12.  Oxid siričitý a siričitany  -  13.  Vlčí bôb a výrobky z neho.  -  14.  Mäkkýše a výrobky z nich.
 
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Dočasné zmeny prevádzkových hodín pre tento týždeň

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

PON - PIA 11:0-15:00 (kuchyňa do 14:00)

V interieri alebo jedlo na výdaj - vlastné vyzdvihnutie

 


Kontakt

Central Park restaurant

Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501

Vedúci prevádzky / Head Chef / Rezervácie akcií
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139