Denné špeciality  27.3. – 31.3.2023    
Otvaracie hodiny Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:00h)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá v reštaurácii 7.50€ (vrátane 10% DPH),
Polievka v cene jedla
Pokračovanie ponuky a dôležité informácie na strane 2 ! 
Pondelok 
Polievka: Zeleninová s čerstvou bazalkou  A: )
Menu 1: Bravčový Pizza steak s paradajkovou omáčkou, šunkou, syrom a paprikami na amerických zemiakoch s Caesar šalátom (A:1,7)
Menu 2: Penne Puttanesca (alla prostitútka..vid. wikipedia) – cestovina v paradajkovej omáčke, s ančovičkami, kaparami, olivami,syrom a vňaťou (A: 1,4 7)
Utorok
Polievka: Vidiecka zemiaková (A:,1,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia a’la Chef (Hotový) s omáčkou sladkej papriky, vína, póru a šampiňónov na špenátových haluškách  (A: 1, 7)
Menu 2: Plnený pečený zemiak s brokolicou, chedar syrom a zeleninou, s kyslou smotanou, na vrchu so slaninou (alebo bez pre bezmäsitú verziu) so záhradým šalátom a jogurtovo bylinkovým dressingom (A: 7)                          
Streda
Polievka: Hrachová s údeným mäsom (A: 1)
Menu 1: Tradičný Segedínsky guláš s Gevis knedľou (..viete že Maďari ho nepoznajú?:)) (A: 1, 7)
Menu 2: Quiche Florentine (francúzsky obedový koláč na slano) so špenátom, paradajkou a syrom, v kruste listkového cesta so zahradným šalátom a jogurtovo bylinkovým dressingom + pár zemiačkov pre chuť  (A: 1,3 7)
Štvrtok
Polievka: Francúzska s pečeňovými haluškami a mušličkami (A: 1,,)  
Menu 1: Swiss Schnitzel – zapečený rezeň na švajčiarsky spôsob s cesnakovým maslom a Ementhal syrom, s opekanými zemiakmi, tatarskou omáčkou a červeným kapustovým šalátom na lollo liste (A: 1, 7)
Menu 2: Šalát Nocoise – francúzsky obedový šalát s tuniakom, syrom, vajíčkom, zemiakmi, fazuľovými lúskami a zeleninou s vinaigrette a celozrnnou bagetou  (A: 1,3,4,7)
Piatok
Polievka: Gulášová s mäsom a zeleninou (A:)
Menu 1: Hemlagad (Domáci) Köttbullar - švédske mäsové guľky na zemiakovej kaši s brusnicami, hnedou omáčkou a škandinávskym uhorkovým šalátom s cvikľou  (A: 1,)
Menu 2: Rybí Coquile st. Jacques s lososm, treskou a plodmi mora (krevetky a slávky) – v smotanovej omáčke v ulite hrebenatky (bez ulity do balenia) s venčekom zemiakového pyré, posypané parmesánom, so záhradným šalátom s citrónovou šťavou a olivovým olejom
(A: 1, 2,4,7,)
 
 
Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov :)
XXL menu na klub tanieri 30cm
 s pridaním množstva - alebo kombinácia menu 1 & 2  
+ 3,50 €
Pon. – Pia. (každý deň):
Polievka dňa +
Menu 3:
Mäso z jednotky + Záhradný alebo Caesar šalát
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
Menu 4:
Jedlá na objednávku – čakacia doba min 15min.
* Marinovaný Kurací prsný steak s gyros korením a tymiánovou gravy omáčkou
* Pečený Filet tresky tmavej s bylinovým korením a citrónom
* Grilovaný Halloumi syr s olivovým olejom a farebným korením
K menu 4 príloha obloha podľa výberu – Ryža, zemiaky, Záhradný šalát, Caesar šalát 
 
Dressingy k zahradnému šalátu:
Jogurtovo bylinkový, Taliansky vinaigrette, Grecky - olej, ocot, bylinky, Malinový vinaigrette, 
BO - Balsamico&olivový ol., Citrón + olivový ol.
Dezert:
Rezy - Podľa týždennej ponuky ................................................. 3.50 - €
 
Dôležité informácie
Tel. Objednávky na vyzdvihnutie „so sebou“ od 9:00 – 13:00 na tel. č. 0915 564 139
 
Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia
Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť  šéf kuchára  ako prví, cez obsluhujúci personál na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie – vo veľa prípadach vieme jedlá upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku
 
Výmena suroviny na jedálnom lístku vyhradená 
 
 
Zoznam alergénov
1. Obilniny obsahujúce lepok -  2. Kôrovce a výrobky z nich. -  3. Vajcia a výrobky z nich. - 4. Ryby a výrobky z nich. -  5.     Arašidy a výrobky z nich -  6.     Sójové zrná a výrobky z nich.  -  7.     Mlieko a výrobky z neho.  -  8.     Orechy . -  9.     Zeler a výrobky z neho.  -  10.  Horčica a výrobky z nej.  -  11.  Sezamové semená a výrobky z nich. -  12.  Oxid siričitý a siričitany  -  13.  Vlčí bôb a výrobky z neho.  -  14.  Mäkkýše a výrobky z nich.
 
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Dočasné zmeny prevádzkových hodín pre tento týždeň

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

PON - PIA 11:0-15:00 (kuchyňa do 14:00)

V interieri alebo jedlo na výdaj - vlastné vyzdvihnutie

 


Kontakt

Central Park restaurant

Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501

Vedúci prevádzky / Head Chef / Rezervácie akcií
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139