Denné špeciality  19.10. – 23.10.2020
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....6,00 € (s DPH), Polievka v cene jedla
V prípade alergií alebo vegetariánstva sa prihláste ako prví, vieme jedlá upraviť
Pondelok 
Polievka: Vidiecka rajčinová s ryžou  (A: 1, 7)
Menu 1: Obrátený bravčový rezeň na šťave s restovnaou cibuľou na ryži s miešaným šalátom (A: 1,3 7)
Menu 2: Špaghetty Carbonara jednoducho s vajíčkom, parmesánom, olivovým olejom a slaninou – alebo bez na vyžiadanie – aby sme dodržali dvojku bezmesitú (A: 1,3 7)
Utorok
Polievka: Októbrovo zeleninová   (A: 1 7)
Menu 1: Grilovaný kurací steak, zapečený s cesnakovým maslom, šunkou, syrom a zeleným korenim na opekaných zemiakoch so zahradným šalátom a krémovým bylinkovým dressingom   (A: 7)
Menu 2: Domáce vyprážané šampióny na opekaných zemiakoch s tatarskou omáčkou a čerstvou zeleninou  (A: 1,3,7)
Streda
Polievka: Liptovská cibuľačka so smotanou a šmitkami chleba  (A: 1,)
Menu 1: Br. krkovíčka na spôsob živánskej na kmínových pečených zemiakoch s kapustovým šalátom, feferónom a horčicou   (A: 1, 7)
Menu 2: Pečený plnený zemiak s brokolicou, paprikou a syrom, slaninka ( spravíme aj bez slaninky na vyžiadanie, aby sme dodržali dvojku bezmäsitú) preliate kyslou smotanou na baby šalátikoch s kvapkou červeného vínneho octa a olivového oleja   (A: 1,3,7)
Štvrtok
Polievka: Fazuľová na sladko s údeným mäsom, zelenonou a rezancami    (A:1 )
Menu 1: Orient horné kuracie stehná so sladko kyslou chilli omáčkou  na basmati ryži so zeleninou a vajíčkom + wassabi soja omáčka v miske  (A:6) 
Menu 2: Cisárov trhanec alias Tirolen Kaiserschmarrn (sladký obed ) Tirolská klasika trhanej /skoro ako/ palacinky, hrozienok, orechov a jablkového pyré (A: 1,3, 7,8)
Piatok
Polievka: Hydinový vývar so zeleninou a slížami  (A: 1,3 7)
Menu 1: Slovenská fašírka s Central Park zemiakmi, pikant dipom a uhorkovým šalátom (A: 1,3,7)
Menu 2: Pečený Čílsky losos s bylinkovo syrovou krustou  na ryži so zahradným šalátom s dressingom tisíc ostrovov   (A: 1,3,4,7,)
 
 
XXL menu ( s pridaním množstva )  - alebo kombinácia menu 1 & 2  + 2,50 € 
Štastne Menu 3 - každý deň:  Záhradný alebo Caesar šalát + mäso jednotky
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
Fitness Menu 4 - každý deň:  Kuracie prsia / alebo /  Filet Lososa divého 
+ Ryža, Záhradný / alebo /  Caesar šalát K zahradnému šalátu dressing podľa výberu
 (Jogurtovo bylinkový, Malinový vinaigrette, Taliansky vinaigrette, Balsamico + olivový olej, Citrón + olivový olej)
 
+ 2dcl Ochutený Puregainss protein .... 1,00€    + Puregainss proteinová tyčinka .... 2,00€
Denné špeciality od 10:30 do 14:30
Na vlastný odber 
Tel. Objednávky 
od 9:00 – 14:00 
na tel. č. 0915 564 139
Obedové špeciality môžme pripraviť aj bez predobjednávky – čakacia doba minimálna.
Objednávky na určitý čas doporučujeme hlavne pre čakanie a kvalitu jedla – nakoľko balíme čerstvé jedlo max.10min pred objednaným časom vyzdvihnutia a zaručíme max. čerstvosť, kvalitu a čas dodania
V prípade, že potrbujete jedno-razový príbor alebo niečo špeciálne – objednajte u Jacoba – radi vám vyhovieme tak isto ako pri stole v reštaurácii ak je to v našich silách
Dietárne a alergické reštrikcie prosím hláste pri objednávke (ak by nastala chyba v systéme a pokrm by bol nesprávne označený alergénmi)
 
S prianím Spolu to zvládneme a s podakovaním za zakupené jedlo
Chef   J.G. Hotový & Jacob Hotový 
A team Central Park restaurant
 
Zoznam alergénov 
1.     Obilniny obsahujúce lepok 
2.     Kôrovce a výrobky z nich.
3.     Vajcia a výrobky z nich.
4.     Ryby a výrobky z nich.
5.     Arašidy a výrobky z nich
6.     Sójové zrná a výrobky z nich.
7.     Mlieko a výrobky z neho.
8.     Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9.     Zeler a výrobky z neho.
10.  Horčica a výrobky z nej.
11.  Sezamové semená a výrobky z nich.
12.  Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13.  Vlčí bôb a výrobky z neho.
14.  Mäkkýše a výrobky z nich.
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Dočasné zmeny prevádzkových hodín pre tento týždeň

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

od 15.10.2020 do odvolania bude reštaurácia

 otvorená iba na obedy na výdaj - vlastný odber

PON - PIA 10:30 - 14:30

Rezervácie jedla od 9:00 na tel. č. 0915 564 139

 


Kontakt

Central Park restaurant

Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501

Vedúci prevádzky / Head Chef / Rezervácie akcií
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139