Denné špeciality 25.1. – 29.1.2021
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....6,00 € (s DPH), Polievka v cene jedla
V prípade alergií alebo vegetariánstva sa prihláste ako prví, vieme jedlá upraviť
Pondelok
Polievka: Karfiólová s mrkvou a mrveničkou (A: 1, 7)
Menu 1: Grilovaná br. panenka s glazúrou javorového sirupu na ryži so záhradným šalátom a dijónskym vinaigrette (A: 1,3 7)
Menu 2: Krevetové špaghetty Alfredo – v smotanovej omáčke s tigrími krevetami, parmesan syrom a rukolou (A: 1,3, 7,)
Utorok
Polievka: Hrachová so šunkou (A: 1 7)
Menu 1: Grilovaný kurací prsný steak s bylinkovým maslom na varených zemiakoch s Caesar šalátom (A: 7)
Menu 2: Domáci vyprážaný karfiól s varenými zemiakmi na masle a vňati, tatarkou a uhorkovým šalátom (A: 1,3,7)
Streda
Polievka: Zeleninová s talianskym podtónom (A: )
Menu 1: Pečené morčacie stehná na zemiakovej kaši, s rozmarínovou gravy omáčkou, pečenou maslovou tekvicou, pečenou cvikľou ,fazuľovými lúskami a brusnicami (A: 1,7)
PRE JANKU
Menu 2: Vegetariánske chilli na ryži s kyslou smotanou a strúhaným chedar syrom (A:7)
Štvrtok
Polievka: Fazuľová na sladko – s údeným mäsom, zeleninou a rezancami (A:1 )
Menu 1: Bravčové rezne podľa starej mamy z krkovičky na ryži so slivkovým kompótom a vňatkou pre oko (A:1,3,7)
Menu 2: Ensalada Mixta – veľký Španielsky obedový šalát s tuniakom, zeleninou, vajíčkom, olivami, maslovými fazuľami, syrom a bagetkou, s bylinkovým dressingom (A: 1,3 7)
Piatok
Polievka: Juhočeská kulajda (A: 1,3 7)
Menu 1: Tandoori kuracie horné stehná na ryži s jogurtovo-mätovou polevou a celé s uhorkovo rajčinovým šalátom s citrónovou šťavou a koriandrom (A:,7)
Menu 2: Pečený filiet Mahi Mahi (Zlatá makrela) s krémovou citrónovo cesnakovou omáčkou na ryži so šalátovými srdiečkami a malinovým vinaigrette (A: 1,3,4,7,)
Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov :)
XXL menu ( s pridaním množstva ) - alebo kombinácia menu 1 & 2 + 2,50 €
Štastne Menu 3 - každý deň:
Záhradný alebo Caesar šalát + mäso jednotky
v niektorých prípadoch aj z dvojky + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
Fitness Menu 4 - každý deň:
Kuracie prsia - kocky / alebo / Filet Lososa divého / alebo / Grilovaný Camembert
+ Podľa výberu:
Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát Caesar šalát
K zahradnému šalátu dressing podľa výberu
(Jogurtovo bylinkový, Taliansky vinaigrette, Balsamico + olivový olej, Citrón + olivový olej)
Denné špeciality od 10:30 do 14:30
Na vlastný odber
Tel. Objednávky od 9:00 – 14:00 na tel. č. 0915 564 139
*
Obedové špeciality môžme pripraviť aj bez predobjednávky – čakacia doba minimálna.
*
Objednávky na určitý čas doporučujeme hlavne pre čakanie a kvalitu jedla – nakoľko balíme čerstvé jedlo max.10min pred objednaným časom vyzdvihnutia a zaručíme max. čerstvosť, kvalitu a čas dodania
*
V prípade, že potrbujete jedno-razový príbor alebo niečo špeciálne – objednajte u Jacoba – radi vám vyhovieme tak isto ako pri stole v reštaurácii ak je to v našich silách
*
Dietárne a alergické reštrikcie prosím hláste pri objednávke (ak by nastala chyba v systéme a pokrm by bol nesprávne označený alergénmi)
S prianím Spolu to zvládneme a s poďakovaním za zakupené jedlo
Chef J.G. Hotový & Jacob Hotový
A team Central Park restaurant
Zoznam alergénov
1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
Pondelok
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda
Polievka: Gazpacho - Studená Andalúzska polievka (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami (A: 1,3, 7,9,10,)
Štvrtok
Polievka: Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :)) (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom (A: 1,3, 7,9,10,)
Piatok
Polievka: Japonská zeleninová – ( na spôsob Miso) (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
* XXL menu ( s pridaním množstva ) - + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
Sobota
Reštaurácia zatvorená
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality 26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
Pondelok
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda
Polievka: Gazpacho - Studená Andalúzska polievka (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami (A: 1,3, 7,9,10,)
Štvrtok
Polievka: Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :)) (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom (A: 1,3, 7,9,10,)
Piatok
Polievka: Japonská zeleninová – ( na spôsob Miso) (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
* XXL menu ( s pridaním množstva ) - + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
Sobota
Reštaurácia zatvorená
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.
Dočasné zmeny prevádzkových hodín pre tento týždeň
PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená
SO 16.12. reštaurácia zatvor
od 15.10.2020 do odvolania bude reštaurácia
otvorená iba na obedy na výdaj - vlastný odber
PON - PIA 10:30 - 14:30
Rezervácie jedla od 9:00 na tel. č. 0915 564 139