Denné špeciality

Denné špeciality  24.6. – 28.6.2019
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,50 € (s DPH), Polievka v cene jedla
V prípade alergií alebo vegetariánstva sa prihláste ako prví, vieme jedlá upraviť
 
Pondelok 
Polievka:  Krémovo brokolicová s chedar syrom  (A: 1, 7)
Menu 1: Bravčový steak Chasseur – na poľovnícky spôsob – so šampiónovou omáčkou a brusnicami na ryži s Caesar šalátom(A: 1,3,4, 7)
Menu 2: Ravioli (cestovinové poduštičky) pre V.F. - plnené ricotta syrom a rukolou, s olivovým olejom a julienne holandskej papriky + Caesar šalát na strane  (A: 1, 7)
 
Utorok
Polievka: Fasolada – grécka fazuľová s balkánskym syrom  (A:  7,9 )
Menu 1: Švajčiarske Kuracie stehenné rezne s cesnakovým maslom, natopeným syrom Ementhal s letným gréckym melónovým šalátom na opekaných zemiakoch  (A: 1,3 7)
Menu 2: Orientálna blanšírovaná Teriyaki zelenina so sesamom na Basmati ryži s trochou sladko kyslej chilly omáčky  (A 9, 11:)
 
Streda
Polievka: Anglický kukuričný chowder so slaninou, pórom a zemiakmi  (A: 1,)
Menu 1: Čachtická pečená kačica a’la svokra (štvrťka – stehno alebo prso) s opekanou mrveničkou a kapustovo mrkvovým šalátom  (A: 1,3 7)
Menu 2: Lososí šalát na croissante so šalátom s rajčinkami, zeleninou a avokádom – ak mi dodajú bude zrelé (A: 1,3,4 7)
 
Štvrtok
Polievka: Šošovičkahrášokfazuľa a’la tetka Zuzuľa (A: 1,)
Menu 1: Restovaná Bravčová pečeň ( vnútornosť ) na Anglický spôsob – so slaninou, pečenou cibuľou, tatarkou, grilovnou rajčinou a zeleným hráškovým pyré na varených zemiakoch  (A: 1,7)
Menu 2: Tradičný domáci vyprážaný syr Classic (opäť:  - rakúsky eidam z mlieka v trojobale  -  žiadna nemenovaná tehla z palmového tuku :) ) s varenými zemiakmi, tatarkou a červeným coleslaw šalátom (A: 1,3 7)
 
Piatok
Polievka: Hydinový vývar so zeleninou a slížikmi  (A: 1,3)
Menu 1: Španielsky mäsový bochník zapečený so syrom, sušenou šunkou a slnkom sušenými rajčinami na bylinkovej ryži so zeleninou okolo (A: 7)
Menu 2: Tradičná Morská Paealla s rybami a plodmi mora na španielsky spôsob s rajčinkami a zeleninou  (A: 2, 4,)
 
Štastné Menu 3 - každý deň :
Záhradný alebo Caesar šalát + mäso z jednotky
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
* XXL menu ( s pridaním množstva )  - alebo kombinácia menu 1 & 2
 + 2,50 € (satisfakcia garantovaná)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Dočasné zmeny prevádzkových hodín pre tento týždeň

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

Piatok 28.6. reštaurácia otvorená pre verejnosť do 15:00

Sobota 29.6. zatvorené - uzavretá spoločnosť

 


Kontakt

Central Park restaurant

Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501

Vedúci prevádzky / Head Chef
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139