Denné špeciality  25.5. – 29.5.2020

Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....6,00 € (s DPH), Polievka v cene jedla

V prípade alergií alebo vegetariánstva sa prihláste ako prví, vieme jedlá upraviť

Pondelok 

Polievka: Zeleninová na smotane (A: 1, 7)

Menu 1: Maďarské Bakoňské bravčové plátky so zeleninou na ryži s petržlenovou vňaťkou  (A: 1, 7)

Menu 2: Zeleninové guľky Italiano-Italiano v pomodoro (paradajkovej) omáčke na špagetách s parmesan syrom (A: 1 7)

Utorok

Polievka: Cícerová s pórom a mrkvou  (A: 1 7)

Menu 1: Kurací Gyros zo stehien s Tzatziky jogurtovou omáčkou na opekaných zemiakoch s Gréckym šalátom – paprika,rajčina,cibuľa, uhorka, olivy a balkánsky syr + olivový olej a vínny ocot   (A: 7)

Menu 2: Zapečená tuniaková fitness bagetka – tuniakový šalát so syrom a mladou cibuľkou na tmavej bagetke a šalátom ako na jednotke (A: 1,3,4 7)

Streda

Polievka: Zemiaková cesnačka supreme (A: 1,)

Menu 1:  Plnená paprika Classic (aj „iba guľky budú“ :)) s Gevis knedľou + vňaťka pre oči  (A: 1,)

Menu 2: Pečený Camembert v listkovom ceste so sesamovými jadierkami, zemiakovými mriežkami a škandinávskym cvikľovo- jablkovým šalátom  (A:1, 7)

Štvrtok

Polievka: Zeleninový boršč (A: 1 7)

Menu 1: Swiss Schnitzel – bravčový rezeň s cesnakovým maslom a natopeným švajčiarskym Ementhal syrom s opekanými zemiakmi a chrumkavou čalamádou   (A: 1,3 7)

Menu 2: Vegetariánske zeleninové chilli na ryži s chedar syrom, Guacamole (avokádovým pyré) a kyslou smotanou (A: 1 7)

Piatok

Polievka: Francúzska cibuľová so syrovým krutónom (A: 1 7)

Menu 1: Kuracie horné stehná na orientálny spôsob so – sladko kyslou (sweet&sour) glazúrou na ryži s azijskou zeleninou,štipkou wassabi a soja omáčkou  (A: 1,7 ,)

Menu 2: Krevetkovo – brokolicovo - smotanové risotto so syrom a rukola okolo s hoblinami parmesánu a cherry rajčinkami  (A: 1,2, 7)

 

XXL menu ( s pridaním množstva )  - alebo kombinácia menu 1 & 2     2,50 € (satisfakcia garantovaná)

Štastné Menu 3 - každý deň :

Záhradný alebo Caesar šalát + mäso z jednotky v niektorých prípadoch aj z dvojky ožnosť ryža alebo zemiaky na dopyt

Fitness Menu 4 - každý deň 

Kuracie prsia / alebo /  Filet Lososa divého +

Ryža, Záhradný / alebo /  Caesar šalát

K zahradnému šalátu dressing podľa výberu

 (Jogurtovo bylinkový, Malinový vinaigrette, Taliansky vinaigrette, Balsamico + olivový olej, Citrón + olivový olej)

 (500kCal, 61g bielkoviny, 45g sacharidy,10g tuku, Vláknina 20)

+ 2dcl Ochutený Puregainss protein .... 1,00€

(120kcal, 25g bielkoviny, 2,5 g sacharidy)

Ponúkame Kávu so sebou !!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OZNAM 

Otváracie hodiny do odvolania

Pondelok  -  Piatok 

11:00 – 15:00

 

>  A’la Carte menu nerobíme!

> Zmena jedálneho lístka vyhradená 

 (ak by bol problém s dodaním nejakej suroviny)

> Vstup do interiéru reštaurácie iba s rúškom

> Max.počet hostí za stolom 2 alebo rodina žijúca spolu

Chef   J.G. Hotový

Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Dočasné zmeny prevádzkových hodín pre tento týždeň

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

od 20.5.2020 do odvolania bude reštaurácia otvorená iba obedy 

PON - PIA 11:00 - 15:00

Sobota iba akcie v medziach povolenia UVZSR

 Nedeľa zatvorené


Kontakt

Central Park restaurant

Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501

Vedúci prevádzky / Head Chef / Rezervácie akcií
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139