Denné špeciality  17.1. – 21.1.2022
Otvaracie hodiny Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:30)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....6,50 € (s DPH), Polievka v cene jedla
V prípade alergií alebo vegetariánstva sa prihláste ako prví, vieme jedlá upraviť
Pondelok 
Polievka: Talianska rajčinová (A: )
Menu 1: Br.steak Blue cheese – s omáčkou modrého Niva syra na opekaných zemiakoch so záhradným šalátom a bylinkovým vinaigrette  (A: 1, 7)
Menu 2: Gratinovaná (zapekaná) cestovina s brokolicou a chedar syrom, so zahradným šalátom a bylinkovým dressingom  (A: 1,3 7)
Utorok
Polievka: Šošovičkahrášokfazuľa a’la tetka Zuzuľa (A: 1)
Menu 1: Pečené kuracie prsia a’la chef (Hotový) s omáčkou sladkej papriky, vína, póru a šampiňónov na ryži s čerstvou zeleninou  (A: 1, 7)
Menu 2: Domáci Vyprážaný syr alias Český Smažák (z pravého mliečneho Eidam  syra, bez palmového tuku) s varenými zemiakmi na masle a vňati s tatarkou,rajčinou a paprikou (A: 1,3 7)
Streda
Polievka: Francúzska s mušličkami a pečeňovými haluškami  (A: 1,)
Menu 1: Sviečková na smotane s bravčovou panenkou, Gevis knedľou a brusnicami + zelená vňať pre oko  (A: 1, 7)
Menu 2: Tuniaková zapečená bagetka (Tuna melt) so zahradným šalátom a jogurtovo bylinkovým dresingom a zemiakovými pusinkami (A: 1,3, 4,7)
Štvrtok
Aplský deň – pre lyžiarov, lyžiarky a lyžiarčalá, ktorí nemôžu lyžovať v Alpách, 
no môžu sa najesť ako tam aj u nás :)
Polievka: Gulášová  (Gulasch Suppe) s mäsom  (A:1 )
Menu 1: Wiener schwein schnitzel (bravčový viedenský rezeň) so steakovými hranolkami, kečupom, brusnicami a citrónom na lollo liste (A:6) 
Menu 2: Alpská parená buchta – Germknödel – (SLADKÝ OBED)  Alpská klasika plnená slivkovým lekvárom, navrchu vanilkový bourbon krém a posypané cukrovým makom
Piatok
Polievka: Sarma kapustová s paradajkami, mletým mäsom a kurkumou  (A: 1,3 7)
Menu 1: BBQ Combo - kuracie spodné stehienko + bbq „spare“ rebrá s pečeným zemiakom, slaninou a kyslou smotanou +  Caesar šalát  (A: 1,3,7)
Menu 2: Fish & Chips (Ryba a Hranolky) Anglická klasika s filetom tresky v pivnom cestíčku, s hranokami, tatarskou omáčkou a pyré zeleného hrášku (just like in London)   (A: 1,4,)
 
XXL menu ( s pridaním množstva )  - alebo kombinácia menu 1 & 2  + 2,50 € 
Pon. – Pia. (každý deň):
Polievka dňa &
Menu 3:         Mäso z jednotky +  Záhradný alebo Caesar šalát 
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
ALEBO
Menu 4:  Kurací prsný steak / alebo /  Filet tresky tmavej / alebo /  Grilovaný Camembert 
+ Podľa výberu: Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát Caesar šalát
K zahradnému šalátu dressing podľa výberu (Jogurtovo bylinkový, Taliansky vinaigrette, Balsamico + olivový olej, Citrón + olivový olej)
 
OZNAM 
Otváracie hodiny do odvolania
Pondelok  -  Piatok 
11:00 – 15:00
> A’la Carte menu do odvolania nerobíme!
Dôležité informácie, týkajúce Denných špecialít :
Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia
> Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť  šéf kuchára  cez obsluhujúci personál na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie
> Vo veľa prípadoch sa dá jedlo upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku, pre takúto úpravu kontaktujte chef-kuchára cez obsluhujúci personál
> Okrem iného:  Výmena polievky  za malý záhradný šalát , Výmena prílohy (zemiaky,ryža, cestovina, bez zemiakov s väčším šalátom a pod. ) bez daľších príplatkov.
Vyššie uvedené zmeny žiadajte u obsluhujúceho personálu. Možnosť výmeny záleží od dostupnosti v daný deň.
Vaše zdravie a komfort sú našou prioritou a satisfakciou.
> Alergénne  zložky sú uvedené v číslach - Zoznam alergénov je na zadnej strane jedálneho lístka. Ale! -  jedlá sú plánované  týždeň vopred a v daný deň môže byť jedlo modifikované a surovina zmenená a taktiež personál kuchyne zmenený a vy môžete byť ohrození. Šéf kuchár potvrdí v daný deň, že jedlo je (či nie je ) vhodné pre vašu konzumáciu pri vašej diete či alergii
Chef   J.G. Hotový
Zoznam alergénov 
1.     Obilniny obsahujúce lepok 
2.     Kôrovce a výrobky z nich.
3.     Vajcia a výrobky z nich.
4.     Ryby a výrobky z nich.
5.     Arašidy a výrobky z nich
6.     Sójové zrná a výrobky z nich.
7.     Mlieko a výrobky z neho.
8.     Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9.     Zeler a výrobky z neho.
10.  Horčica a výrobky z nej.
11.  Sezamové semená a výrobky z nich.
12.  Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13.  Vlčí bôb a výrobky z neho.
14.  Mäkkýše a výrobky z nich.
 
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Dočasné zmeny prevádzkových hodín pre tento týždeň

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

PON - PIA 11:0-15:00 (kuchyňa do 14:00)

V interieri  pre OP alebo jedlo na výdaj - vlastné vyzdvihnutie

 


Kontakt

Central Park restaurant

Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501

Vedúci prevádzky / Head Chef / Rezervácie akcií
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139