Denné špeciality  1.3. – 5.3.2021
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....6,00 € (s DPH), Polievka v cene jedla
V prípade alergií alebo vegetariánstva sa prihláste ako prví, vieme jedlá upraviť
Pondelok 
Polievka: Orientálna zeleninová so smotanou   (A: 1, 7)
Menu 1: Br.Pizza steak (natopený s rajčinovou omáčkou, syrom,šunkou a paprikou) s americkými zemiakmi a Caesar šalátom  (A: 1,3 7)
Menu 2: Špaghetty Aglio Olio Peperoncino jednoduchá cestovina, cesnak, olivový olej, chilli papričky, parmesán a vňať + Caesar šalát (A: 1,7)
Utorok
Polievka: Maďarská gulášová s mäsom (A: 1 7)
Menu 1: Pečené kurča – stehienko alebo prsíčko na ryži s červeným coleslaw šalátom a broskyňou so zázvorom na lollo liste (A:3 )
Menu 2: Domáce vyprážané šampióny na opekaných zemiakoch s tatarskou omáčkou a čerstvou zeleninou  (A: 1,3,7)
Streda
Polievka: Hovädzí vývar so zeleninou, slížami a pečeňovými haluškami (A:1 ) 
Menu 1: Moravský vrabec – pečené kocky z br.pleca, dusená biela kapusta a Gevis knedľa  (A: 1, 7)
Menu 2: Zimná pečená zelenina – hokaido, cvikľa,mrkva, bataty zemiaky, brokolica, s kopčekom ryže a Aioli cesnakovou omáčkou   (A: 1,3,7)
Štvrtok
Polievka: Šošovicová a’la Macek na kyslo    (A:1 )
Menu 1:  Grécky Schnitzel – zapečený br.rezeň s mozzarelou a balkánskym syrom, olivami parikami na opekaných zemiakoch s uhorkovým šalátom s cesnakom,kápiou a kyslou smotanou  (A:1,3,7) 
Menu 2: Plnená zavinutá tortilla s kuracím šalátom na grand mexickom šaláte so zeleninou, vajíčkom, syrom, olivami a guacamole – avocadovým pyré (A: 1,3, 7,8)
Piatok
Polievka: Marcovo zeleninová   (A: 1,3 7)
Menu 1: Španielska mäsová roláda (s vajíčkom, uhorkou a slaninou) na ryži, preliata fazuľovým ragout posypané chedar syrom a kyslou smotanou (A: 1,3,7)
Menu 2: Losos Wellington – lososí filet so špenátovým pyré, pečený v listkovom ceste, s kopčekom ryže a záhradným šalátom s citrónovo kôprovým krémovým dresingom  (A: 1,3 ,4,7)
Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov :)
XXL menu ( s pridaním množstva )  - alebo kombinácia menu 1 & 2  + 2,50 € 
Štastne Menu 3 - každý deň:
Záhradný alebo Caesar šalát + mäso jednotky
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
Fitness Menu 4 - každý deň:
Kuracie prsia - kocky / alebo /  Filet Lososa divého / alebo /  Grilovaný Camembert 
+ Podľa výberu:
Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát Caesar šalát
K zahradnému šalátu dressing podľa výberu
(Jogurtovo bylinkový, Taliansky vinaigrette, Balsamico + olivový olej, Citrón + olivový olej)
Denné špeciality od 10:30 do 14:30
Na vlastný odber 
Tel. Objednávky od 9:00 – 14:00 na tel. č. 0915 564 139
Obedové špeciality môžme pripraviť aj bez predobjednávky – čakacia doba minimálna.
Objednávky na určitý čas doporučujeme hlavne pre čakanie a kvalitu jedla – nakoľko balíme čerstvé jedlo max.10min pred objednaným časom vyzdvihnutia a zaručíme max. čerstvosť, kvalitu a čas dodania
V prípade, že potrbujete jedno-razový príbor alebo niečo špeciálne – objednajte u Jacoba – radi vám vyhovieme tak isto ako pri stole v reštaurácii ak je to v našich silách
Dietárne a alergické reštrikcie prosím hláste pri objednávke (ak by nastala chyba v systéme a pokrm by bol nesprávne označený alergénmi)
 
S prianím Spolu to zvládneme a s poďakovaním za zakupené jedlo
Chef  J.G. Hotový & Jacob Hotový 
A team Central Park restaurant
 
Zoznam alergénov 
1.     Obilniny obsahujúce lepok 
2.     Kôrovce a výrobky z nich.
3.     Vajcia a výrobky z nich.
4.     Ryby a výrobky z nich.
5.     Arašidy a výrobky z nich
6.     Sójové zrná a výrobky z nich.
7.     Mlieko a výrobky z neho.
8.     Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9.     Zeler a výrobky z neho.
10.  Horčica a výrobky z nej.
11.  Sezamové semená a výrobky z nich.
12.  Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13.  Vlčí bôb a výrobky z neho.
14.  Mäkkýše a výrobky z nich.
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Dočasné zmeny prevádzkových hodín pre tento týždeň

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

od 15.10.2020 do odvolania bude reštaurácia

 otvorená iba na obedy na výdaj - vlastný odber

PON - PIA 10:30 - 14:30

Rezervácie jedla od 9:00 na tel. č. 0915 564 139

 


Kontakt

Central Park restaurant

Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501

Vedúci prevádzky / Head Chef / Rezervácie akcií
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139