Denné špeciality

IBA OSOBNÝ ODBER

Denné špeciality  6.4. – 10.4.2020
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....6,00 € (s DPH), Polievka v cene jedla
V prípade alergií alebo vegetariánstva sa prihláste ako prví, vieme jedlá upraviť
 
Pondelok 
Polievka: Lúskovo fazuľová na kyslo  (A: 1, 7)
Menu 1: Bravčovy Pfeffer steak s omáčkou zeleného madagaskarského korenia na grilovanej zelenine s ryžou (A: 1, 7)
Menu 2: Špenátové halušky s grilovanou zeleninou a smotanovou chedar omáčkou (A: 1 7)
 
Utorok
Polievka: Balkánska s rajčinami a kapustou (A: 1 7)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese ( s Nivovou omáčkou) na hranolkách so záhradným šalátom a bylinkovým vinaigrette A: 1, 7)
Vybrala  si Zuzana
 
Menu 2: Zapečená tuniaková bagetka – tuniakový šalát so syrom a mladou cibuľkou na tmavej bagetke a šalátom ako na jednotke  (A: 1,3,4 7)
 
 
Streda
Polievka: Hydinový vývar so slížikmi a zeleninou (A: 1,7)
Menu 1:  Hov.Mexický guláš po slovensky s hráškom na ryži so strúhaným syrom (A: 1, 7)  
Vybral si zákazník Roman a deti – nepikantnéééé
 
Menu 2: Pečený Camembert v listkovom ceste, so zemiakovými mriežkami a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom(A:1, 7)
Mriežky a Vinea pre Terezku
 
 
Štvrtok
Polievka: Zeleninová s talianskym podtónom (A: 1 7)
Menu 1:  Swiss Schnitzel – bravčový rezeň s cesnakovým maslom a natopeným švajčiarskym Ementhal syrom s opekanými zemiakmi a miešaným zeleninovým šalátom  (A: 1,7)
Vybral Andrej – (teoria veľkej šnicle :) )
Menu 2: Aprílový deli tanier s cestovinovým šalátom, zeleninou, syrom a inými pochutinami – celé s cesnakovým dressingom (A: 1 7)
Vybrala si Jana
 
Piatok
 
Zatvorené - sviatok
 
 
XXL menu ( s pridaním množstva )  - alebo kombinácia menu 1 & 2
 + 2,50 € (satisfakcia garantovaná)
 
Štastne Menu 3 - každý deň :
Záhradný alebo Caesar šalát + mäso z jednotky
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
 
Fitness Menu 4 - každý deň 
Kuracie prsia / alebo /  Filet Lososa divého 
 
+   Ryža, Záhradný / alebo /  Caesar šalát
K zahradnému šalátu dressing podľa výberu
 (Jogurtovo bylinkový, Malinový vinaigrette, Taliansky vinaigrette, Balsamico + olivový olej, Citrón + olivový olej)
 (500kCal, 61g bielkoviny, 45g sacharidy,10g tuku, Vláknina 20)
 
+ 2dcl Ochutený Puregainss protein .... 1,00€
(120kcal, 25g bielkoviny, 2,5 g sacharidy)
 
+ Puregainss proteinová tyčinka .... 2,00€
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OZNAM 
> Denné špeciality do odvolania iba na výdaj (so sebou), samozrejme vyzdvihnúť s rúškom na tvári 
(No rúško - No Food :))
Od 10:30 do 14:30
 
> Objednávky berieme od 9:00 do 14:00 v daný deň na tel.č. :
0918 033 325 alebo 0915 564 139
 
 
>  A’la Carte menu nerobíme!
 
> Zmena jedálneho lístka vyhradená 
 (ak by bol problém s dodaním nejakej suroviny)
 
S pozdravom „ My to dáme“
Chef   J.G. Hotový
 
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Dočasné zmeny prevádzkových hodín pre tento týždeň

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

od 23.3.2020 do odvolania bude reštaurácia otvorená na výdaj denných špecialít (vlastný odber) od 10:30 do 14:30

Sobota, Nedeľa zatvorené


Kontakt

Central Park restaurant

Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501

Vedúci prevádzky / Head Chef / Rezervácie akcií
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139