Denné špeciality

Denné špeciality  14.10. – 18.10.2019
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,50 € (s DPH), Polievka v cene jedla
V prípade alergií alebo vegetariánstva sa prihláste ako prví, vieme jedlá upraviť
 
Pondelok 
Polievka: Šampiónová s tymiánom a smotanou   (A: 1, 7)
Menu 1: Bravčové na spôsob Vitello Tonnato – plátky br.karé na vlažnej krémovej omáčke (majonéza, tuniak, kapary, ančovičky, vajíčko) + opekané zemiaky a čerstvá rukola okolo s citrónom a olivovým olejom  (A: 1,3,4 7)
Menu 2: Špaghetty Primavera – cestovina s bazalkovým pestom, na vrchu grilovaná zelenina s olivovým olejom a parmesánom  (A: 1,7)
 
Utorok
Polievka: Rascová kmínka s vajíčkom  (A: 1,3)
Menu 1: Kuracie Parmigiana – pečený kurací obalovaný kotlet, zapečený s rajčinovou omáčkou a syrom s penné cestovinou a Ceasar šalátom   (A: 1,3 ,4,7)
Menu 2: Syrovo cuketový špíz v troj obale s rosti zemiakmi a Caesar šalátom  (A: 1,3 7)
Streda
Polievka:  Hrachová s údeným mäsom  (A: 1,)
Menu 1: Alberta Brunch steak sandwich z falošnej hov. sviečkovej na toaste, na vrchu volské oko, celé preliate studenou vínnou omáčkou, popri tom CP zemiaky, grilovaná rajčina a francúzske fazuĺové lúsky na masle (A: 1,3 )
Menu 2: Lebanonský tanier – Falafel guľky, Hummus (cícerové pyré,tahini,cesnak,citron,olivový olej), rajčinový stredozemný šalát s burglurom a petržlenovou vňaťou + pita chlieb  (A: 1)
 
Štvrtok
Polievka: Troj fazuľová  na kyslo  (A: 1,7)
Menu 1: Pikantné Kari horné kuracie stehná na Indický spôsob (Kari pasta, rajčinová pasata, jogurt)  s basmati ryžou a Punjabi uhorkovým šalátom  (A:7)
Menu 2: Anglický ryžový pudding (SLADKÝ OBED) – ryža s lesným ovocím a vanilkovým krémom, šľahačka na vrchu a polievka bez dna  (A:  7)
Piatok
Polievka: Orientálna - jemne ostro kyslá  (A 7)
Menu 1: Španielsky vrabec – guľa z mletej lopatky plnená vajíčkom, uhorkou, kápiou a syrom, na ryži, preliate rajčinovou omáčkou s údenou paprikou, masľovou fazuľou a mladou cibuľkou okolo  (A: 3 )
Menu 2: Atlantický losos, poached (jemne varený) v Court-Bouillon (víno, citrón,koreňová zelenina, korenie) s holandskou omáčkou, kopčekom ryže a s čerstvým šalátom s talianskym vinaigrette  (A:,3,4,)
 
Štastné Menu 3 - každý deň :
Záhradný alebo Caesar šalát + mäso z jednotky
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
* XXL menu ( s pridaním množstva )  - alebo kombinácia menu 1 & 2
 + 2,50 € (satisfakcia garantovaná)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Dočasné zmeny prevádzkových hodín pre tento týždeň

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

18.9. reštaurácia otvorená pre verejnosť do 15:00

19.10. reštaurácia zatvorená  - plne rezervovaná


Kontakt

Central Park restaurant

Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501

Vedúci prevádzky / Head Chef
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139