
Denné špeciality
"Deliciously different / Lahodne Iné"
OZNAM!
Denné špeciality - (obedové rezervácie, objednávky so sebou a pod.) volajte iba na číslo:
0915 564 139 od 9:00 do 13:30hod
Denné špeciality 8.12. – 12.12.2025
Otvaracie hodiny Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:00h)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá v reštaurácii 8.- € (vrátane 5% DPH),
Polievka v cene jedla (bez dna - vypýtajte si extra, ak chutila)
Pokračovanie ponuky a dôležité informácie na strane 2 !
Pondelok
Polievka: Šampiňónová s tymiánom a smotanou (A: 1,7)
Menu 1: Liptovský bravčový plátok so slaninou a údeným syrom, pečenými baby zemiakmi a Caesar šalátom (A: 1,7)
Menu 2: Penne Marinara - jednoduchá cestovina v paradajkovej omáčke so syrom a čerstvou bazalkou + Caesar šalát v miske (A:1,7)
Utorok
Polievka: Hrachová s majoránom a krutónmi (A: 1)
Menu 1: Pečené kuracie stehno na hráškovej ryži s červeným coleslaw šalátom a zaváranou broskyňou so zázvorom (A:3)
Menu 2: Domáce vyprážané šampiňóny s tatarskou omáčkou, opekanými zemiakmi a paradajkovým šalátom s cibuľou (A: 1,3,7)
Streda
Polievka: Francúzska so zeleninou, mušličkami a pečeňovými haluškami (A: 1)
Menu1: Tradičný Segedínsky guláš s bravčovým plecom, kyslou kapustou a smotanou na Gevis knedli a vňaťou pre oko (A: 1, 7)
Menu 2: Quiche Florentine (francúzsky obedový koláč na slano) so špenátom, paradajkou a syrom, v kruste listkového cesta so zahradným šalátom a jogurtovo bylinkovým dressingom a pár zemiakmi vedľa (A: 1,3 7)
Štvrtok
Polievka: Kanadska morčacia z pečených krídel so zeleninou (A: 1,)
Menu 1: Pečené morčacie prsia s mäsovou šťavou s brusnicami, s nádievkou na zemiakovej kaši s francúzskymi fazuľovými lúskami a pečenou mrkvou (A: 7)
Menu 2: Zimná pečená zelenina – hokaido, cvikľa, bataty sladké zemiaky, mrkva a fazuľové lúsky s kopčekom ryže a Aioli cesnakovým dipom (A: 3)
Piatok
Polievka: Decembrovo zeleninová (A: )
Menu 1: Chilli con carne s chedar syrom a zeleninou v tortilla placke, s ryžou, salsou, guacamole, syrovou omáčkou, kyslou smotanou a jalapino papričkami (A: 1,3,7)
Menu 2: Pečené filé polárnej tresky na švédsky spôsob s dijon horčicovou omáčkou s kôprom (Swedish Hovmästarsås), s varenými zemiakmi a mix baby šalátikmi so zeleninou, balsamico redukciou a olivovým olejom (A: ,4,)
Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov
Vždy máme ryžu, zemiaky dňa, Zahradný a Caesar šalát
XXL menu s pridaním množstva - alebo kombinácia menu 1&2 ….. + 3,50€
Prosím prejdite na str. 2 v prípade, ak ste si nevedeli vybrať
Pon. – Pia. (každý deň):
Polievka dňa +
Menu 3:
Mäso z jednotky + Záhradný alebo Caesar šalát
v niektorých prípadoch aj z dvojky + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
Menu 4:
Jedlá na objednávku – čakacia doba min 10-15min.
Marinovaný Kurací prsný steak
…s tymiánovou gravy omáčkou na vyžiadanie (A:,)
Pečený Filet tresky tmavej
…s grilovacím korením a bylinkovým maslom (A:4)
Grilovaný Halloumi syr
…s korením grilovanej zeleniny (A:7,)
K menu 4 príloha obloha podľa výberu
– Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát, Caesar šalát
Dressingy k záhradnému šalátu - na výber:
Jogurtovo bylinkový (A:7,) Balsamico & olivový olej (A:)
Francúzsky vinaigrette (A:,), Citrónová šťava & olivový olej.(A:,)
Dezert dňa: …….. 3,50 €
Čokoládové brownie rezy s lesným ovocím a šľahačkou
Zmrzlinový pohár s čokoládovým topingom a lesným ovocím
Dôležité informácie
Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia
Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť šéf kuchára ako prví,
cez obsluhujúci personál na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie – vo veľa prípadach vieme jedlá upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku.
Pri označeniach alergénov može nastať chyba, preto sa prosím prihláste ako prvý.
Prípadnú reklamáciu prosím oznámiť ihneď a budeme ju riešiť náhradou jedla alebo neúčtovaním za zakúpený tovar aj v tomto prípade nas kontaktujte cez obsluhuujúci personál.
Jedlá so sebou – na vlastné vyzdvihnutie 8.50 € (Vrátane 19% DPH)
Tel. Objednávky na vyzdvihnutie "so sebou" od 9:00 – 13:00 na tel. č. 0915 564 139
Výmena suroviny na jedálnom lístku vyhradená
Pôvod mäsa používaného v reštaurácii je z EU (Kuracie - SK, Bravčové - ES, AT, Morčacie CZ)
Zoznam alergénov
1. Obilniny obsahujúce lepok - 2. Kôrovce a výrobky z nich. - 3. Vajcia a výrobky z nich. - 4. Ryby a výrobky z nich. - 5. Arašidy a výrobky z nich - 6. Sójové zrná a výrobky z nich. - 7. Mlieko a výrobky z neho. - 8. Orechy . - 9. Zeler a výrobky z neho. - 10. Horčica a výrobky z nej. - 11. Sezamové semená a výrobky z nich. - 12. Oxid siričitý a siričitany - 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. - 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
