
Denné špeciality
"Deliciously different / Lahodne Iné"
OZNAM!
Denné špeciality - (obedové rezervácie, objednávky so sebou a pod.) volajte iba na číslo:
0915 564 139 od 9:00 do 13:30hod
Denné špeciality 24.11. – 28.11.2025
Otvaracie hodiny Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:00h)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá v reštaurácii 8.- € (vrátane 5% DPH),
Polievka v cene jedla (bez dna - vypýtajte si extra, ak chutila)
Pokračovanie ponuky a dôležité informácie na strane 2 !
Pondelok
Polievka: Hrstková - za hrsť z každej strukoviny s bulgurom (A: 1,)
Menu 1: Br.Steak Holstein s volským okom, ančovičkami a kaparami na pečených zemiakoch s Caesar šalátom (A: 1,3,7)
Menu 2: Špenátové halušky v omáčke modrého niva syra s pečenou cviklou a hokaido tekvicou (A: 1,7)
Utorok
Polievka: Karfiolo-mrkvovo-hrášková tukožrútka (A: )
Menu 1: Milánske kuracie Cacciatore (na poľovnícky spôsob) z horných kuracích stehien so šampiňónmi a zeleninou v paradajkovej omáčke na ryži (A: )
Menu 2: Domáca vyprážaná cuketa s tatarskou omáčkou, opekanými zemiakmi a miešaným šalátom (A: 1,3,7)
Streda
Polievka: Šošovicova a'la Macek na kyslo (A: 1,7)
Menu 1: Novembrový zabíjačkový mix od Jumas-u. Biela jaternica, klobása, zabíjačková kaša a pečené bravčové s chrumkavou čalamádou, uhorkou a sedliackymi zemiakmi s cibuľou (A: 1,)
Menu 2: Grillovaný Camembert natopený s chedar syrom a slaninou (alebo bez pre bezmäsitu verziu) na pečených baby zemiakoch s omáčkou tisic ostrovov a zahradným šalátom s malinovým vinaigrette (A:7)
Štvrtok
Polievka: Hydinový vývar so zeleninou a niťovkami (A: 1)
Menu 1: Kuracie rezníky obalené v cornflaksoch (kukuričných lupienkoch) s opekanými zemiakmi, bielym coleslaw šalátom a dipom sladkej chilli omáčky (A: 1,3,7)
Menu 2: Pečená Hliva ustricová, preliata s pyré pečeného cesnaku, na ryži s rukola šalátom s paradajkami,balsamico redukciou a olivovým olejom (A: )
Piatok
Polievka: Anglická zeleninová (A: )
Menu 1: Mäsová sekaná na kanadský spôsob (Canadian meat loaf) so zemiakovou kašou, gravy omáčkou, brusnicami a anglickou zeleninou na masle (A:1,3)
Menu 2: Fish & Chips (Ryba a hranolky) Anglická klasika s filetom tresky v pivnom cestíčku, s hranokami, tatarskou omáčkou, pyré zeleného hrášku a citrónom
(just like in London) (A: 1,3,4,)
Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov
Vždy máme ryžu, zemiaky dňa, Zahradný a Caesar šalát
XXL menu s pridaním množstva - alebo kombinácia menu 1&2 ….. + 3,50€
Prosím prejdite na str. 2 v prípade, ak ste si nevedeli vybrať
Pon. – Pia. (každý deň):
Polievka dňa +
Menu 3:
Mäso z jednotky + Záhradný alebo Caesar šalát
v niektorých prípadoch aj z dvojky + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
Menu 4:
Jedlá na objednávku – čakacia doba min 10-15min.
Marinovaný Kurací prsný steak
…s tymiánovou gravy omáčkou na vyžiadanie (A:,)
Pečený Filet tresky tmavej
…s grilovacím korením a bylinkovým maslom (A:4)
Grilovaný Halloumi syr
…s korením grilovanej zeleniny (A:7,)
K menu 4 príloha obloha podľa výberu
– Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát, Caesar šalát
Dressingy k záhradnému šalátu - na výber:
Jogurtovo bylinkový (A:7,) Balsamico & olivový olej (A:)
Francúzsky vinaigrette (A:,), Citrónová šťava & olivový olej.(A:,)
Dezert dňa: …….. 3,50 €
Čokoládové brownie rezy s lesným ovocím a šľahačkou
Zmrzlinový pohár s čokoládovým topingom a lesným ovocím
Dôležité informácie
Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia
Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť šéf kuchára ako prví,
cez obsluhujúci personál na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie – vo veľa prípadach vieme jedlá upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku.
Pri označeniach alergénov može nastať chyba, preto sa prosím prihláste ako prvý.
Prípadnú reklamáciu prosím oznámiť ihneď a budeme ju riešiť náhradou jedla alebo neúčtovaním za zakúpený tovar aj v tomto prípade nas kontaktujte cez obsluhuujúci personál.
Jedlá so sebou – na vlastné vyzdvihnutie 8.50 € (Vrátane 19% DPH)
Tel. Objednávky na vyzdvihnutie "so sebou" od 9:00 – 13:00 na tel. č. 0915 564 139
Výmena suroviny na jedálnom lístku vyhradená
Pôvod mäsa používaného v reštaurácii je z EU (Kuracie - SK, Bravčové - ES, AT, Morčacie CZ)
Zoznam alergénov
1. Obilniny obsahujúce lepok - 2. Kôrovce a výrobky z nich. - 3. Vajcia a výrobky z nich. - 4. Ryby a výrobky z nich. - 5. Arašidy a výrobky z nich - 6. Sójové zrná a výrobky z nich. - 7. Mlieko a výrobky z neho. - 8. Orechy . - 9. Zeler a výrobky z neho. - 10. Horčica a výrobky z nej. - 11. Sezamové semená a výrobky z nich. - 12. Oxid siričitý a siričitany - 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. - 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
