Denné špeciality

"Deliciously different / Lahodne Iné"

OZNAM!
Denné špeciality - (obedové rezervácie, objednávky so sebou a pod.) volajte iba na číslo:
0915 564 139 od 9:00 do 13:30hod


Denné špeciality11.8. – 15.8.2025

Otvaracie hodiny Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:00h)

Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá v reštaurácii 8.- € (vrátane 5% DPH),

Polievka v cene jedla (bez dna - vypýtajte si extra, ak chutila)

Pokračovanie ponuky a dôležité informácie na strane 2 !

Pondelok

Polievka: Lúskovo fazuľová na kyslo so smotanou (A: 1,7)

Menu 1: Liptovský bravčový plátok so slaninou a údeným syrom, cesnakovou omáčkou, pečenými baby zemiakmi s rascou a zahradným šalátom (A: 7)

Menu 2: Fussili (cestovinaové vrtulky) Arrabiatta s tuniakom a grilovanou cuketou v jemne pikantnej paradajkovej omáčke, s olivami, parmesan syrom a čerstvou bazalkou (A: 1,7)

Utorok

Polievka: Hrstková - za hrsť z každej strukoviny s bulgurom (A: 1,)

Menu 1: Grécke pečené kuracie prsia so smotanovou omáčkou feta syra, olív a sušených rajčín – na ryži s miešaným šalátom (A: 1, 7)

Menu 2: Domáca vyprážaná cuketa s tatarskou omáčkou, opekanými zemiakmi a miešaným šalátom (A: 1,3,7)

Streda

Polievka: Augustovo zeleninová s mrveničkou (A: 1,)

Menu 1: Party mix grill - s br. krkovičkou, kuracím špízikom a Jumas mini klobásou na amerických zemiakoch s kapustovým šalátom, jabĺčkovou paprikou, feferónom a horčicou (A: )

Menu 2: Grilovaný Camembert s pečeným cesnakom a rozmarínom, s pár zemiačkami prechuť a sviežim letným melónovým šalátom s rukolou (A: 7)

Štvrtok

Polievka: Hydinový vývar so zeleninou a niťovkami (A: 1)

Menu 1: Br. rezeň a'la Central Park s opekanými zemiakmi s tatarskou omáčkou a červeným coleslaw šalátom a citrónom na lollo liste (A: 1,3,)

Menu 2: Šalát Nocoise - francúzsky obedový šalát s tuniakom, syrom, vajíčkom, zemiakmi, fazuľovými lúskami a zeleninou s vinaigrette a celozrnnou bagetou (A: 1,3,4,7)

Piatok

Polievka: Andalúzske Gazpacho (studená zeleninová) (A: )

Menu 1: BBQ kuracie spodné stehienka s hranolkami a Caesar šalátom (A: 1,7)

Menu 2: Pečený filet nórskeho lososa s chladnou omáčkou s kaparami, kyslou smotanou a kôprom na ryži s mix baby šalátikmi s balsamico redukciou a olivovým olejom a cherry rajčinky + citrón (A: 4,7)


Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov

Vždy máme ryžu, zemiaky dňa, Zahradný a Caesar šalát

XXL menu s pridaním množstva - alebo kombinácia menu 1&2 ….. + 3,50€

Prosím prejdite na str. 2 v prípade, ak ste si nevedeli vybrať

Pon. – Pia. (každý deň):

Polievka dňa +

Menu 3:

Mäso z jednotky + Záhradný alebo Caesar šalát

v niektorých prípadoch aj z dvojky + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt

Menu 4:

Jedlá na objednávku – čakacia doba min 10-15min.

Marinovaný Kurací prsný steak

…s tymiánovou gravy omáčkou na vyžiadanie (A:,)

Pečený Filet tresky tmavej

…s grilovacím korením a bylinkovým maslom (A:4)

Grilovaný Halloumi syr

…s korením grilovanej zeleniny (A:7,)

K menu 4 príloha obloha podľa výberu

– Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát, Caesar šalát

Dressingy k záhradnému šalátu - na výber:

Jogurtovo bylinkový (A:7,) Balsamico & olivový olej (A:)

Francúzsky vinaigrette (A:,), Citrónová šťava & olivový olej.(A:,)

Dezert dňa:  ……..  3,50 €

Čokoládové brownie rezy s lesným ovocím a šľahačkou

Zmrzlinový pohár s čokoládovým topingom a lesným ovocím

Dôležité informácie

Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia

Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť šéf kuchára ako prví,

cez obsluhujúci personál na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie – vo veľa prípadach vieme jedlá upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku.

Pri označeniach alergénov može nastať chyba, preto sa prosím prihláste ako prvý.

Prípadnú reklamáciu prosím oznámiť ihneď a budeme ju riešiť náhradou jedla alebo neúčtovaním za zakúpený tovar aj v tomto prípade nas kontaktujte cez obsluhuujúci personál.

Jedlá so sebou – na vlastné vyzdvihnutie 8.50 € (Vrátane 19% DPH)

Tel. Objednávky na vyzdvihnutie "so sebou" od 9:00 – 13:00 na tel. č. 0915 564 139

Výmena suroviny na jedálnom lístku vyhradená

Pôvod mäsa používaného v reštaurácii je z EU (Kuracie - SK, Bravčové - ES, AT, Morčacie CZ)

Zoznam alergénov

1. Obilniny obsahujúce lepok - 2. Kôrovce a výrobky z nich. - 3. Vajcia a výrobky z nich. - 4. Ryby a výrobky z nich. - 5. Arašidy a výrobky z nich - 6. Sójové zrná a výrobky z nich. - 7. Mlieko a výrobky z neho. - 8. Orechy . - 9. Zeler a výrobky z neho. - 10. Horčica a výrobky z nej. - 11. Sezamové semená a výrobky z nich. - 12. Oxid siričitý a siričitany - 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. - 14. Mäkkýše a výrobky z nich.