Denné špeciality

"Deliciously different / Lahodne Iné"

Denné špeciality 10.6. – 14.6.2024

Otvaracie hodiny Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:00h)

Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá v reštaurácii 8.- € (vrátane 10% DPH),

Polievka v cene jedla (bez dna - vypýtajte si extra, ak chutila)

Pokračovanie ponuky a dôležité informácie na strane 2 !

Pondelok

Polievka: Fazuľová na kyslo so smotanou (A: 1,4,)

Menu 1: BBQ Br. steak na opekaných zemiakoch s Caesar šalátom (A: )

Menu 2: Špaghetty Aglio Olio Peperoncino - jednoduchá cestovina-cesnak, olivový olej, chilli papričky, parmesán + Caesar šalát v miske (A: 1,7)

Utorok

Polievka: Zemiaková cesnačka (A: )

Menu 1: Kurací steak a'la chef, zapečený so sušenými paradajkami, syrom a preliaty bazalkovým pestom na ryži a mix baby šalátikmi s balsamico redukciou a olivovým olejom (A: 7,)

Menu 2: Plnený pečený zemiak s brokolicou, chedar syrom a zeleninou, s kyslou smotanou, na vrchu so slaninou (alebo bez pre bezmäsitú verziu) so záhradým šalátom a jogurtovo bylinkovým dressingom (A: 7)

Streda

Polievka: Talianska paradajková (A: 1,)

Menu 1: Party mix grill - s pečeným bokom, kuracím stehienkom a Jumas pohronským cigárom na pečených baby zemiakoch s kapustovým šalátom, feferónom, uhorkou a horčicou (A: )

Menu 2: Pečený Camembert v listkovom ceste so škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom, s kúskom pomaranča na lollo liste a opekanými baby zemiakmi (A: 1,7)

Štvrtok

Polievka: Segedínska s kapustou a mäsom (A:1,7 )

Menu 1: Morčacie na kanadský spôsob - na zemiakovej kaši so šalviovou gravy omáčkou, brusnicami a fazuľovými lúskami s mrkvou na masle (A: 1,7)

Menu 2: Pečená hliva ustricová s rukolou a paradajkami, dochutené tymiánom a pyré pečeného cesnaku na ryži (A:)

Piatok

Polievka: Anglická zeleninová (A: )

Menu 1: Maďarský bravčový perkelt (pörkölt), so zeleninou na cestovinových kolienkach (A:1)

Menu 2: Fish & Chips (Ryba a hranolky) Anglická klasika s filetom tresky v pivnom cestíčku, s hranokami, tatarskou omáčkou a pyré zeleného hrášku (just like in London) (A: 1,3,4,7)



Pon. – Pia. (každý deň):

Polievka dňa

+

Menu 3:

Mäso z jednotky + Záhradný alebo Caesar šalát

v niektorých prípadoch aj z dvojky + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt

Menu 4:

Jedlá na objednávku – čakacia doba min 10-15min.

Marinovaný Kurací prsný steak (A:,)

s tymiánovou gravy omáčkou na vyžiadanie

Pečený Filet tresky tmavej (A:4)

s grilovacím korením a maslom Mâitre d'Hôtel (maslo,citrón, vňať)

Grilovaný Halloumi syr (A:7,)

s bylinkovým olivovým olejom

K menu 4 príloha obloha podľa výberu

– Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát, Caesar šalát

Dressingy k záhradnému šalátu - na výber:

Jogurtovo bylinkový (A:7,) Taliansky vinaigrette (A:)

Malinový vinaigrette (A:,), Citrón + olivový olej.(A:,)

Dezert dňa:..............3,50

Čokoládové brownie rezy s lesným ovocím a šľahačkou

Zmrzlinový pohár s čokoládovým topingom a lesným ovocím

Dôležité informácie

Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia

Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť šéf kuchára ako prví,

cez obsluhujúci personál

na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie – vo veľa prípadach vieme jedlá upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku

Jedlá so sebou – na vlastné vyzdvihnutie

8.- € (Vrátane 20% DPH)

Tel. Objednávky na vyzdvihnutie "so sebou" od 9:00 – 13:00 na tel. č. 0915 564 139

Výmena suroviny na jedálnom lístku vyhradená

Zoznam alergénov

1. Obilniny obsahujúce lepok - 2. Kôrovce a výrobky z nich. - 3. Vajcia a výrobky z nich. - 4. Ryby a výrobky z nich. - 5. Arašidy a výrobky z nich - 6. Sójové zrná a výrobky z nich. - 7. Mlieko a výrobky z neho. - 8. Orechy . - 9. Zeler a výrobky z neho. - 10. Horčica a výrobky z nej. - 11. Sezamové semená a výrobky z nich. - 12. Oxid siričitý a siričitany - 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. - 14. Mäkkýše a výrobky z nich.