Denné špeciality
"Deliciously different / Lahodne Iné"
Denné špeciality 9.12. – 13.12.2024
Otvaracie hodiny Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:00h)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá v reštaurácii 8.- € (vrátane 10% DPH),
Polievka v cene jedla (bez dna - vypýtajte si extra, ak chutila)
Pokračovanie ponuky a dôležité informácie na strane 2 !
Pondelok
Polievka: Krémovo karfiólová s chedar syrom
Menu 1: Br. steak Diane s restovanou cibuľou a šampiňónmi, s pečenými zemiakmi a zahradným šalátom s francúzskym vinaigrette (A: 1,7)
Menu 2: Penné alla vodka - jednoduchá cestovina s tuniakom a hráškom v krémovej paradajkovej omáčke s parmesan syrom (A: 1,3,)
Utorok
Polievka: Hrstková - za hrsť z každej strukoviny s bulgurom (A: 1,)
Menu 1: Provencálske pečené kuracie prsia s krémovou paradajkovou omáčkou so sušenými rajčinami, bazalkou a parmesan syrom na ryži s pečenou zeleninou
Menu 2: Domáce vyprážané šampiňóny s tatarskou omáčkou, opekanými zemiakmi a čerstvou zeleninou (A: 1,3,)
Streda
Polievka: Zemiaková cesnačka (A: 1,7)
Menu 1: Party mix grill - s pečeným bokom, kuracím stehienkom a Jumas pohronským cigárom na pečených baby zemiakoch s dusenou kyslou kapustou a horčicou (A: )
Menu 2: Pečený Camembert v listkovom ceste so škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom, s kúskom pomaranča na lollo liste a opekanými baby zemiakmi (A: 1,7)
Štvrtok
Polievka: Francúzska s celestínskymi rezancami (A: 1,)
Menu 1: Br. Holandský rezeň (ktorý nikdy nevidel Amsterdam) z mletého plecka, s Ementhal syrom v trojobale na zemiakovej kaši s bielym coleslaw šalátom a paradajkou (A: 1,3,7)
Menu 2: Nórsky šalát s údeným lososom, špenátovými lístkami, modrým syrom uhorkami, sicílskou červenou cibuľou, vajíčkom, reďkovkou, paradajkami a celozrnnou bagetou, celé s kôprovo citrónovým vinaigrette (A: 1,3,4,7)
Piatok
Polievka: Maďarská zeleninová (A: 1, 7)
Menu 1: Srbské Čevapi s varenými zemiakmi, Aivarom, pita chlebom, čerstvou cibuľou, horčicou a južanským kapustovým šalátom (A: 3)
Menu 2: Krémové brokolicovo-krevetkové risotto s parmesan syrom arukolaokolo (A: 1,2 7)
Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov
Vždy máme ryžu, zemiaky dňa, Zahradný a Caesar šalát
XXL menu na club tanieri 30cm ….. + 3,50€
s pridaním množstva - alebo kombinácia menu 1&2
Prosím prejdite na str. 2 v prípade, ak ste si nevedeli vybrať
Pon. – Pia. (každý deň):
Polievka dňa
+
Menu 3:
Mäso z jednotky + Záhradný alebo Caesar šalát
v niektorých prípadoch aj z dvojky + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
Menu 4:
Jedlá na objednávku – čakacia doba min 10-15min.
Marinovaný Kurací prsný steak (A:,)
s tymiánovou gravy omáčkou na vyžiadanie
Pečený Filet tresky tmavej (A:4)
s grilovacím korením a maslom Mâitre d'Hôtel (maslo,citrón, vňať)
Grilovaný Halloumi syr (A:7,)
s bylinkovým olivovým olejom
K menu 4 príloha obloha podľa výberu
– Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát, Caesar šalát
Dressingy k záhradnému šalátu - na výber:
Jogurtovo bylinkový (A:7,) Taliansky vinaigrette (A:)
Malinový vinaigrette (A:,), Citrón + olivový olej.(A:,)
Dezert dňa:..............3,50 €
Čokoládové brownie rezy s lesným ovocím a šľahačkou
Zmrzlinový pohár s čokoládovým topingom a lesným ovocím
Dôležité informácie
Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia
Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť šéf kuchára ako prví,
cez obsluhujúci personál
na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie – vo veľa prípadach vieme jedlá upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku
Jedlá so sebou – na vlastné vyzdvihnutie
8.- € (Vrátane 20% DPH)
Tel. Objednávky na vyzdvihnutie "so sebou" od 9:00 – 13:00 na tel. č. 0915 564 139
Výmena suroviny na jedálnom lístku vyhradená
Zoznam alergénov
1. Obilniny obsahujúce lepok - 2. Kôrovce a výrobky z nich. - 3. Vajcia a výrobky z nich. - 4. Ryby a výrobky z nich. - 5. Arašidy a výrobky z nich - 6. Sójové zrná a výrobky z nich. - 7. Mlieko a výrobky z neho. - 8. Orechy . - 9. Zeler a výrobky z neho. - 10. Horčica a výrobky z nej. - 11. Sezamové semená a výrobky z nich. - 12. Oxid siričitý a siričitany - 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. - 14. Mäkkýše a výrobky z nich.